Ring til Bent på:
Ring til Peter på:
40 år som lokalt byggefirma borger for godt håndværk...
Går du med planer om et nyt byggeprojek? Så få det lavet på den helt rigtige måde og med de rigtige materialer, hos Fugdal Tømrer & Snedker
garanti.png

Halbyggeri

Kontaktinformationer

Østermarksvej 20,
7250 Hejnsvig​
​Bent: 2020 4025
Peter: 2076 3275
Fax: 7533 6040​

Halbyggeri


Erfaring i halbyggeri til alle formål i Hejnsvig, Billund og omegn

Har du behov for en ny større og bedre lager- industri- eller sportshal? Fugdal Tømrer og Snedker har stor erfaring med projektering og opførelse af halbyggeri, fra nye industri-, sports- og fritidshaller til stalde mm. vi udfører alle typer for halbyggeri.

Vores erfaringer gør, at vi har stor ekspertise i, hvad der kræves af de forskellige haltyper og dermed kan vi vejlede vores kunder. Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen finder vi den rigtige løsning, der passer til dig. Hvis du vælger os til dit næste halbyggeri, garanterer vi udover et godt håndværk, en gennemtænkt løsning samt materialer i god kvalitet og et godt samarbejde.

Vi går altid til hver opgave med lige stor grundighed, uanset opgavens omfang. Det betyder, at begge partner står tilbage med et tilfreds veludført arbejde og godt slutresultatet.

Gode grunde til nyt halbyggeri

Der er mange årsager og gode grunde til at bygge en ny hal, eller at udvide en allerede eksisterende bygning, såsom mangel på plads, energibesparelse, opstart af en ny virksomhed eller noget helt andet.

Pris på halbyggeri

Prisen spiller altid en stor rolle, når der skal bygges nyt og et halbyggeri er ingen undtagelse, derfor vil vi sikre dig, at du får den bedste pris hos os.

Prisen kan variere meget, da der er mange faktor der spiller ind når der skal bygges en ny hal. Hos Fugdal opfører vi halbyggeri til forskellige formål, i forskellige materialer og til yderste konkurrencedygtige priser. Vi leverer et halbyggeri i høj kvalitet helt uden overraskelser til den aftalte pris

Vi planlægger byggeprocessen ned til den mindste detalje i samarbejde med dig. Vores veluddannede og erfarne tømrer sikrer dig en effektiv byggeproces, hvor både kvalitet, tid og pris matcher.

Vi ser frem til at høre fra dig og fortælle dig om hvilke muligheder du har hos os.

Få et uforpligtende tilbud og hør mere om halbyggeri

Vi glæder os til at høre mere om dit halbyggeri, så kontakt os endelig på telefon 20 76 32 75 og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd og få et uforpligtende tilbud.  Du kan også sende os en mail til fugdal@mail.dk eller udfyld hurtigt og nemt vores kontaktformular her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
Østermarksvej 20,
7250 Hejnsvig​
​Bent: 2020 4025
Peter: 2076 3275
Fax: 7533 6040​

 

 

Nyttige links

Arbejdsområder

Inspiration

Referencer

Om os

Åbningstider

Dette er vores åbningstider, dog kan der aftales tid udenfor disse.

  • Mandag-Fredag: 07:00 - 16:00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket