Udskiftning af vinduer og døre

Montering og udskiftning af vinduer og døre

Professionel montering og udskiftning af vinduer og døre

Trænger din bolig til nye vinduer og døre? Hos Fugdal har vi mere end 35 års erfaring med udskiftning, montering og renovering af vinduer og døre, både for private og erhverv. De mange år i branchen gør, at vi i dag har opbygget større kompetencer, det medfører at vi i dag kan varetage mange forskellige typer opgaver inde for montering og udskiftning af vinduer og døre.

I forbindelse med renovering tilbyder vi blandt andet at udskifte termoruder, glaslister samt beslag. Med stor erfaring i montering og udskiftning af vinduer og døre, kan vi garantere et stykke kvalitetsarbejde, der ikke alene er funktionelt, men også æstetisk, er i top.

Hvis du har specifikke ønsker til stil og design af dine vinduer og døre, er vores snedker klar til at hjælpe dig med at opfylde dette. Vi går meget op i, at vores håndværk passer til husets arkitektur, så dit hus kommer til at vise sig fra sin bedste side.

Spare penge på udskiftning af vinduer og døre

Selvom nye vinduer og døre kan synes at være en større omgang, skal du huske at se det som en investering, som også giver dig en besparelse på varmeregningen i fremtiden. Hos os anvender vi kun godkendte materialer i høj kvalitet, som sikrer dit hus et bedre indeklima samt reducerer varmetabet.

Hvis du yderligere vil spare penge på din varmeregning, så vil en renovering af dit hus være en mulighed, vi kommer gerne og gennemgår dit hus og ser på, hvor vi kan lave forbedringer, så du kan få et energivenligt hus.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i Hejnsvig, Billund og omegn

Er du interesseret i nye vinduer og døre, eller andre forespørgsler, så ring på telefon (+45) 2076 3275 for et uforpligtende tilbud. Du har også muligheden for at sende en mail til ft@fugdaltomrer.dk eller udfyld hurtigt og nemt vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Bent: (+45) 2020 4025
Peter: (+45) 2076 3275
ft@fugdaltomrer.dk