Ring til Bent på:
Ring til Peter på:
40 år som lokalt byggefirma borger for godt håndværk...
Går du med planer om et nyt byggeprojek? Så få det lavet på den helt rigtige måde og med de rigtige materialer, hos Fugdal Tømrer & Snedker
garanti.png

Renovering af hus

Kontaktinformationer

Østermarksvej 20,
7250 Hejnsvig​
​Bent: 2020 4025
Peter: 2076 3275
Fax: 7533 6040​

Renovering af hus


Står du og drømmer om at få din bolig renovering, om det er kælderen eller 1. etage, loft og gulv eller skal du have et nyt tag eller blot have udskiftet og monteret vinduer og døre m.m. så står Fugdal Tømrer & Snedker ApS klar til at hjælpe dig. Vi klarer alt, det er kun fantasien der sætter grænser, når det drejer sig om renovering af hus.

Få dine husdrømme i opfyldelse med renovering af hus

Uanset om dit renoveringsprojekt er lille eller stor, så kan vi være behjælpelige. Vi kommer gerne ud til dig, og tager en snak om dine ønsker og behov, vi er beliggende i Hejnsvig og kører gerne til Billund, Grindsted, Vorbasse og omegn ca. en radius op til 20-30 km.

En renovering af huse kan være uoverskueligt for mange, det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hos os har vi stor erfaring indenfor renovering af hus, derfor er vi til rådighed og vi hjælper gerne med planlægningen, så din boligdrøm bliver til virkelighed med et vellykket renoveringsprojekt.

Hvad koster en renovering af hus

Prisen på en renovering af hus, er meget varierende, da det kommer helt an på, hvilke materialer du vælger samt størrelsen på renoveringsopgaven. Hvis du ønsker at få en pris på dit renoveringsprojekt, så kontakt os gerne og få en snak med en af vores fagmænd om, hvad du har brug for, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.  

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i Hejnsvig, Billund og omegn

Mangler du en passioneret og professionel tømrer? Så kontakt Fugdal Tømrer & Snedker og få en uforpligtende aftale om, hvilke løsninger der er rigtig for dig og dit renoveringsprojekt. Ring til 20 76 32 75 eller send en mail til fugdal@mail.dk, du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular.

 
Østermarksvej 20,
7250 Hejnsvig​
​Bent: 2020 4025
Peter: 2076 3275
Fax: 7533 6040​

 

 

Nyttige links

Arbejdsområder

Inspiration

Referencer

Om os

Åbningstider

Dette er vores åbningstider, dog kan der aftales tid udenfor disse.

  • Mandag-Fredag: 07:00 - 16:00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket