Ring til Bent på:
Ring til Peter på:
40 år som lokalt byggefirma borger for godt håndværk...
Går du med planer om et nyt byggeprojek? Så få det lavet på den helt rigtige måde og med de rigtige materialer, hos Fugdal Tømrer & Snedker
garanti.png

Tagarbejde

Kontaktinformationer

Østermarksvej 20,
7250 Hejnsvig​
​Bent: 2020 4025
Peter: 2076 3275
Fax: 7533 6040​
 

Tagarbejde


Professionelt tagarbejde i Hejnsvig nær Billund og Grindsted

Om dit tag har fået skader, trænger til en vedligeholdelse eller et eftersyn, så er du kommet til den rette vi hos Fugdal Tømrer & Snedker er professionelle med mange års erfaring indenfor alle slags tagarbejde. Vi påtager os både små og store opgaver for private og erhverv i Hejnsvig, Billund, Grindsted, Vorbasse og omegn.

Vi går meget op i vores fag, og derfor gør vi alt for at give kunderne den bedste kundeservice. Uanset om det er udskiftning af taget eller en mere omfattende renovering af tagkonstruktionen, står vi altid til rådighed, for sammen med kunden finder vi en løsning, vi begge kan være fuldt ud tilfredse med.

Skal du have nyt tag

Taget er den del af huset, som er udsat for de hårdeste påvirkninger fra vejr og vind, og det er meget vigtigt for konstruktionen, at taget holder tæt og er rigtigt monteret. Taget på et hus er også en vigtig del af husets fremtoning, derfor er et nyt tag en veloplagt mulighed for at give boligen et stilmæssigt løft, samtidig er det med til, at sikre dit hus værdi i mange år.

Der er mange ting, der skal tages højde for, når der skal lægges nyt tage eller have repareret det eksisterende. I dag findes der mange løsninger inde for tagbeklædning, så det kan være svært at overskue markedet. Vi deler gerne ud af vores faglige viden og rådgiver, og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.

Hvad koster et nyt tag

Der findes ikke nogen fast pris på et nyt tag eller generelt på tagarbejde. Det hele afhænger af størrelsen på opgave samt hvilke materialer der vælges. Vi kommer gerne ud og tager en snak med dig, og ser på det tagarbejde du skal have foretaget, først derefter kan vi komme med et tilbud på et nyt tag. Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde en løsning, som vil passe til dit budget.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag og andet tagarbejde

Fugdal Tømrer & Snedker står klar til at hjælpe dig med dit nye tag og andet tagarbejde. Kontakt os på telefon 20 76 32 75 eller send en mail til fugdal@mail.dk for et uforpligtende tilbud.

Du kan også høre om, hvad vi ellers kan tilbyde dig, såsom montering og udskiftning af vinduer og døre, renovering af hus samt halbyggeri og staldbyggeri.

 
Østermarksvej 20,
7250 Hejnsvig​
​Bent: 2020 4025
Peter: 2076 3275
Fax: 7533 6040​

 

 

Nyttige links

Arbejdsområder

Inspiration

Referencer

Om os

Åbningstider

Dette er vores åbningstider, dog kan der aftales tid udenfor disse.

  • Mandag-Fredag: 07:00 - 16:00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket